Flyin ‘ Dust [75 %] VERKOCHT !!

Het maken van het te koop bericht heeft nog meer tijd gekost, dan de onderhandelingen. Een lid heeft heel snel en enthousiast gereageerd. Zo enthousiast, dat de onderhandelingen dezelfde avond met succes zijn afgerond en de verkoop een feit is. De puller blijft gelukkig behouden voor de Nederlandse competitie en zal komend seizoen zijn opwachting gaan maken !!
Flyin ‘ Dust zal in Nieuwe Horne zijn laatste meters rijden onder zijn huidige eigenaar, waarna hij zal vertrekken naar zijn nieuwe eigenaar. Wie dat is, houden we nog even geheim, maar dat zal hij zelf wel bekend maken of wordt hier bekend gemaakt. Flyin ‘ Dust is in goede handen terecht gekomen, geniet ervan en vele fullpulls gewenst !!
In de komende winterperiode zal de puller weer 100 % gemaakt worden en worden voorzien van een nieuwe naam. Zoals het nu naar uit ziet, zullen dezelfde motorkap en spatborden gebruikt worden. Waarschijnlijk zullen op de eerste buitenwedstrijd van 2024 de eerste meters getrokken worden. Nu Flyin ‘ Dust verkocht is, is er alle ruimte voor een nieuwe uitdaging !