Winterwerkzaamheden 2023 : MicroPopeye Team

In de komende winterperiode hoeven ze zich in Kockengen geen moment te vervelen, want we kregen de volgende mail binnen:

De pullers van het MicroPopeye team gaan deze winter volledig uit elkaar en zullen op diversen vlakken voorzien worden van vernieuwingen/ verbeteringen. Zo worden bij de MicroPopeye 3.0 de cilinderbussen geblokkeerd zodat ze niet meer kunnen draaien in de blokken. Komen er nieuwe cilinderkoppen op omdat de oude te dun waren en rond gingen staan. Krukaslagers en afdichtingen worden vernieuwd. Crossbox nagekeken en waar nodig is onderdelen vernieuwd. Wielsnelheid wordt aangepast en ook het uiterlijk wordt vernieuwd. 

Ook bij de Maximum Risk zal de motor worden aangepast en diversen aanpassingen gedaan worden.

De bedoeling van ons is om volgend seizoen met de MicroPopeye 3.0 alleen deel te nemen in de 3.5kg vrije klasse. En met de Maximum Risk in de 3.5 en 4.5 kg Superstocks. 

Brutus zal stil blijven staan en misschien te koop komen. Met drie pullers uit 1 team in 1 klasse is wat erg veel. Zo gaan wij proberen om meer rust te nemen en meer van de wedstrijd dagen te genieten.

Met sportieve groet het MicroPopeye team.

Op hun facebookpagina [MicroPopeye team] kun je hun vorderingen volgen.