Nog een spannende strijd in 3 klassen voor het NK.

Op zaterdag 30 september is de afsluitende wedstrijd voor de strijd om het Nederlands Kampioenschap in het Friese Nieuwe Horne. In nog 3 klassen is de Kampioen nog niet bekend en daar moet nog flink om gestreden worden.
The Cowboy [vrije klasse 3,5 kg], Rhino Rocket [trucks], The Italian Job [two wheel drive] en Dust Warrior [superstocks 4,5 kg] zijn al verzekerd van de Nederlandse titel in hun klassen. In de andere klassen is er nog veel mogelijk.
In de superstock 3,5 kg vechten de beiden Brabantse superstocks [Dust Warrior en Flyin ‘ Dust] uit, wie op de hoogste trede mag plaatsnemen. In deze klasse is het het makkelijkst, want wie het hoogst eindigt in deze wedstrijd, is de Kampioen.
In de vrije klasse 4,5 kg zijn er nog 4 kandidaten in de race voor 3 podiumplaatsen. Child’s Play voert de lijst aan, maar Gas Monkey zit hem op de hielen en The Ultimate en Showtime zitten daar weer kort achter. Wie laat er een steekje vallen of vliegt iedereen voorbij ??
Ook in de vrije klasse 5,5 kg zijn er nog 4 kanshebbers voor de 3 bovenste plaatsen. De Heat heeft de beste papieren, maar Cool Running heeft zijn nieuwe motor weer aan het lopen, dus ook hier is de strijd nog niet gestreden. En met Devil’s Nightmare en Gas Monkey op het vinkentouw, is het ook hier oppassen geblazen om niet een misstapje te maken.
Kortom nog veel om voor te strijden, nu nog hopen, dat het weer meezit, dan kunnen we er met zijn allen een mooie punt achter dit seizoen zetten.
Komt allen naar Nieuwe Horne om deze strijd met eigen ogen te komen bekijken !
Daar moet je bij zijn !