Winterwerkzaamheden: Team Erik Roerdink

Ook in Twello brandt het licht in de knutselschuur de nodige uren, want 2 van de 3 pullers uit deze stal zijn flink onder handen genomen. Op zaterdag 27 januari zal blijken of alles werkt zoals uitgedacht. Hieronder de begeleidende tekst en foto’s van de werkzaamheden, die verricht zijn om komend seizoen de strijd aan te gaan met de concurrentie.
Deze informatie is ook terug te vinden op de Facebookpagina [klik op link] van dit team:
Seizoen 2023 in een woord : Geweldig .6 van de 7 wedstijden op het podium .
The Cowboy 4 keer op de hoogste trede.
Massive Cowboy had wat koers problemen en het kwam er naar mij mening niet helemaal uit verf .Maar we mogen niet klagen met deze trekker hoor toch nog 1 wedstrijd gewonnen.
De A Je To heeft maar 1 wedstrijd gereden, door een verbetering aan de aandrijflijn (koppeling, aandrijfas).Maar de laatse wedstijd kwam hij verrassend uit de hoek met een slecht afgestelde motor toch nog de winst gepakt.
Nu op naar seizoen 2024 .Genoeg ideeën .Dus de A Je To is helemaal opnieuw opgebouwd om het gewicht beter te verdelen over de hele trekker heen [zie foto’s]. De Massive Cowboy heeft ook een nieuw frame gekregen om het vermogen beter op de baan te zetten en nog een paar kleine aanpassingen gedaan om er een betere balans in te krijgen. Aan The Cowboy is niets aan veranderd .Aan komend weekend zullen we kijken als alle ideeën werken want dan rijden we de eerste wedstrijd in STTA in de Skuur Micropulling
.