Verslag wedstrijd Boerhaar

Zaterdag 9 juli waren wij te gast in het dorp bij Wijhe , de organisatie had een vette kleilaag voor ons neer gelegd op een parkeerplaats in het centrum, Mark heeft een partij zand toegevoegd en die hebben we vermengd zodat we een prima baan kregen uiteindelijk , we stonden op een kleine maar erg gezellige plek waar heel veel publiek langs kwam en vaak even bleef staan om te genieten van micropulling.

12 uur begon de 3.5 vr klasse na een aarzelend begin kwamen de afstanden op het bod en bleek MicroPopeye de verste meters te hebben Marien werd keurig 2,e derde rebel   en de rest er een eindje achter.

Daarna 3.5 superstock de Hurricane kwam niet op het podium terecht Marien won verdiend   Wimpy werd 2,e en de Interaction keurig 3,e ze hadden een leuke strijd gehad om de meters.

2wheel drives gingen warmdraaien voor hun poging helaas kwam er voor Mark Journee de thuisrijder  niet het zo gewenste resultaat, hij bleef op een paar meter steken , maar het komt goed met deze doorzetter, Italien job pakte wel de volle buit 2,e werd de jongste uit Eefde 3,e plek ging naar de Killerbee. 

Vrije kl 4.5 in deze klasse gingen er heel wat deelnemers in een snelle F.P naar de finale enkele deelnemers haalde het niet en kregen dus niet veel punten toebedeeld  in de finale kwamen de sterksten boven drijven Cool running 1 en de altijd betrouwbare Twin fire werd 2,e Maarten Nous pakte een verdiende 3,e plaats de turbine bleef dit keer buiten het podium dit gebeurde ook met de Ultimate van Martin.

Volgende klasse 4.5 S Stock hier waren niet veel deelnemers Marien had zijn schade na de crash weer hersteld. en maakte korte metten met alles en iedereen en werd eerste 2,e werd de Hurricane ondanks zijn B B in de finale 3.e werd de Wimpy.

Zwaarste  5.5 klasse is altijd de afsluiter van de dag hier waren dit keer 8 deelnemers die de strijd aan gingen , de Heat was weer eens oppermachtig en sleurde met de sleepwagen alsof er niks achter hing 1,e plaats daar achter Carlo 2.e derde werd Showtime.

Lambada ging hard weg maar de achter as begaf het, B.W Sensation gaat steeds beter maar stuurfout ,schakelaar stond verkeerd om , zorgde voor B B, ook de Blauw witte puller van Vincent doet het steeds beter en heeft veel potentie om hoog te eindigen, nu de goede afstelling nog vinden hij kreeg nog te weinig brandstof komt er wel zo kwam er weer een einde aan een leuke goed georganiseerde dag micropulling……           H Korenromp….